Turer og Aktiviteter
Vær med på opplevelse verdt å dele

Nedenfor finner du planlagte turer og aktiviteter. Vi jobber hele tiden med nye turer - Følg med!

Træet Gård, hytte til Bergen og Hordaland Turlag. Foto: Karl H. Olsen.

ULVIS arrangerer overnattingstur til Træet Gård på Osterøy (tidligere: Turnerhytten - endret grunnet mye snø). ULVIS arrangerer overnattingstur på Træet Gård. Dette fordi Turnerhytten blir et for ambisiøst mål med all snøen som er kommet. Istedet velger vi å dra til Osterøy! Vi kjører til Blomdalen. Her blir det en kort gåtur inn til hytten. Vi skal nyte livet med å gå på tur med godt selskap,snacks, kose oss med hyttelivet og prate sammen om alt og ingenting. Kanskje du finner en ny venn på turen?</p>

Leirbål på stranden

Velkommen til friluftshelg på Herdla. Nå er våren her og det det er godt å være ute. På Herdla blir det blir natursti og andre friluftsaktiviteter som utekjøkken og bålkos. Om været tillater det, kan vi sove under åpen himmel, hvis ikke søker vi ly i teltene våre om natten. Vi gleder oss til en flott helg på Herdla ;)

The fellowship. Foto: Krister462, Flickr.com.

ULVIS arrangerer sykkeltur fra Finse til Flåm i august 2018. Rallarvegen er i dag kjent som en av Norges mest populære sykkelruter. Sykkelruten går langs Bergensbanen fra Haugastøl i Øst til Flåm eller Voss i vest. Sykkelopplevelsen på Rallarvegen er preget av fantastisk natur, kultur og historie. Dette blir en helt rå tur - Vi gleder oss :)