Om Oss
Hva gjør vi

Ungdom

I alderen
12 til 18 år

Læring

Seg selv, naturen og hverandre

Vennskap

Knytte nye
bånd

Inspirasjon

Til personlig
utvikling

Selvrealisering

Gjennom opplevelser og mestring

Å Gi Opplevelser Verdt Å Dele

ULVIS er et gratis fritidstilbud til ungdom på Askøy, i alderen 12-18 år (minimum ungdomskoleelev). Vi arrangerer ca 8 turer årlig, der vi bruker naturen som utgangspunkt for å skape opplevelser som er verdt å dele.

Formål

Minner for Livet

ULVIS er stiftet for å gi ungdommene minner for livet, at de skal bli trygg på seg selv, få oppleve mestring og å "bli sett". Vi er fornøyd når ungdommene kommer hjem, med et nytt sett med "skills", og et positivt syn på friluftsliv.

New item

Hva gjør vi

Vi introduserer ungdom for friluftsliv innen trygge rammer, sammen med tydelige voksne. Vi arrangerer turer lokalt og regionalt med blant annet telt, bål, pil og bue-skyting, kanopadling, fisking, sykling og øvelse i bruk av utstyr og mestring av friluftslivet.

Teamet

ULVIS består av engasjerte frivillige som er glad i naturen. Vi har fokus på gode ferdigheter, sikkerhet og interesse for natur, miljø og kulturarv. For oss er det viktig å være gode rollemodeller som kan bidra til å skape trygghet og positive fritidsopplevelser.

Remi

Remi

Remi jobber som butikksjef på KIWI Kleppestø. Utdannet dykkerinstruktør og kokk har mye erfaring med ledelse. Remi er engasjert i friluftsliv - spesielt dykking og havsport. Remi er også veldig opptatt av å ta vare på naturen og miljøet.
Espen

Espen

Espen har erfaring som leder i næringslivet, administrasjon, personal, rekruttering, pedagogikk og næringsmiddelfag. Han er også spesielt interessert i fisking både i sjø og ferskvann.
Kimmi

Kim-Ruben

Kim-Ruben er lærer på Florvåg skole. Han er i midten av 30-årene og trives med de fleste uteaktiviteter. Denne karen er glad i leke, og spesielt om det er en ball involvert. Noen ganger er dachsen hans, Kaos, med på turene - men han er ikke noe å være redd for! Både hunden og mannen er glad i mennesker.
Hildegunn

Hildegunn

Hildegunn er grafisk designer og webansvarlig i ULVIS, og flink til alt det som vi andre ikke er så flinke til. Viktigst er likevel hennes evne til å sette hovedpersonen i fokus, og at hun trives i naturen. Hun ser alltid frem til å komme i gang med neste tur!
MAren

Maren

Maren er utdannet førskolelærer og jobber i friluftsbarnehage. Hun er svært glad i teltturer, vakre solnedganger og gøyale vinteraktiviteter. Hun bidrar med god og allsidig kunnskap innen friluftsliv og pedagogisk kompetanse.
Vi har mye kompetanse i organisasjonen i dag, men vil ha behov for flere dyktige mennesker etter hvert som organisasjonen utvides.